Revisor til velkonsolideret og udviklingsorienteret revisionsvirksomhed med succes

BRANDT i Aarhus søger en revisor med nogle års erfaring, HD(R) og/eller på vej i et uddannelsesforløb mod CMA.

BRANDT Revision & Rådgivning har i dag 170 topmotiverede medarbejdere fordelt på 11 lokalkontorer, som løser opgaver for en bred kundekreds, og som er engagerede og motiverede for udvikling og videreuddannelse. 

Nationalt er BRANDT medlem af RevisorGruppen Danmark, et nationalt fagligt samarbejde omfattende 65 kontorer med mere end 1500 medarbejdere i Danmark. Internationalt er BRANDT medlem af Moore Stephens International Ltd., som er et af verdens førende revisions- og konsulentsamarbejder fordelt på 626 kontorer i 103 lande.

BRANDT i Aarhus beskæftiger 35 medarbejdere med en god og jævn anciennitetsfordeling. Kontoret er karakteriseret ved et ungt og dynamisk miljø, hvor samvær, gensidig respekt og work/life balance prioriteres højt og individuelt.

Du vil komme til at fungere i skiftende teams – med direkte reference til en mere erfaren kollega og ofte med direkte reference til underskrivende revisor. Vi forventer derfor, at du sætter pris på at udfylde rollen som aktiv sparringspartner og medspiller for dine kolleger på alle niveauer. Du vil endvidere få mulighed for at bruge dine kompetencer i et direkte samspil med vore små og mellemstore kunder.

Virksomhedens vækststrategi rummer et spændende fremtidsperspektiv med mulighed for personlig udvikling til et mellemlederniveau på kort sigt. 

BRANDT Revision & Rådgivning tilbyder dig:

  • En spændende stilling i en fremsynet og moderne revisionsvirksomhed. 
  • Et velfungerende socialt miljø, gode personaleforhold og med høj grad af frihed under ansvar.
  • En konkurrencedygtig lønpakke, som modsvarer stillingens indhold

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på pite@brandtrevision.dk   

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.