Erfaren revisor til BRANDT – nye kollegaer til vores kontorer i Kolding og Aarhus

Til vores team af dygtige revisorer i hhv. Kolding og Aarhus søger vi nye kollegaer med solid erfaring fra revisionsbranchen. Vi er på udkig efter dig, som kan bidrage til vores vision om at give vores kunder ekstraordinær opmærksomhed, høj faglig viden og nærvær. Du skal være den innovative og værdiskabende revisor for danske SMV’ere.

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en masse spændende kunder – primært i SMV-segmentet. Dit talent er i centrum, og vi giver dig al den træning og hands-on, som du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig og forblive en kompetent og betroet rådgiver. Du vil få ansvaret for dine egne projekter og kunder, men det vil ofte være i tæt samarbejde med dine kollegaer, hvor I sammen skal sikre, at arbejdet udføres ud fra bedste kvalitet og til aftalt tid. Du vil opleve en hverdag med højt til loftet, hvor der lægges vægt på, at et fokuseret og ambitiøst arbejdsmiljø går hånd i hånd med god kemi og prioritering af personlige relationer.

BRANDT revision og rådgivning er blandt de 10 største revisionsfirmaer i Danmark og er et landsdækkende revisionshus med 11 kontorer fordelt over hele landet. På kontoret vil du komme til at indgå i et team med et godt mix mellem erfarne og unge kollegaer, hvor sparring, samarbejde og sociale aktiviteter er med til at skabe en god trivsel i afdelingerne. Vi har stor fokus på at hjælpe hinanden til både faglig og personlig succes i arbejdet. Vi vægter også videndeling og samarbejde på tværs af vores 11 afdelinger. Nationalt er BRANDT en del af RevisorGruppen Danmark, og internationalt er BRANDT en del af Moore Stephens International Ltd.

Af dig forventer vi, at:

  • Du har min. 5 års praktisk erfaring med arbejdet som revisor
  • Du sætter barren højt, når det kommer til kvalitet og videndeling
  • Du er glad for at arbejde selvstændigt
  • Du er i stand til at skabe gode relationer til kunder
  • Du er god til at kommunikere i skrift og tale
  • Du vil være en god ambassadør for vores virke og virksomhed
  • Du arbejder struktureret og kan delegere opgaver til kollegaer, som kan understøtte dit arbejde, og du er i stand til at have mange bolde i luften i perioder

Hos os i BRANDT får du:

Et job med store udviklingsmuligheder, komplekse arbejdsopgaver og høj grad af selvstændighed. Vi tilbyder stor frihed under ansvar og variation gennem en lang række spændende kunder. Du vil i samarbejde med engagerede kolleger med et højt fagligt niveau komme til at arbejde med revision, regnskabsudarbejdelse og rådgivning.

Vi har fokus på at fortsætte den hidtidige udvikling og positionere os endnu stærkere i markedet. Vi lægger vægt på at beskæftige dygtige, engagerede medarbejdere, som gennem løbende uddannelse altid vil være rustet til at løse de mangeartede opgaver på et højt professionelt niveau.

Hos BRANDT vil vi gå langt for at tilgodese den enkeltes særlige behov – både for vores kunder og vores medarbejdere!

 

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte henholdsvis:

Malene Mogensen, statsautoriseret revisor og partner hos BRANDT i Kolding og på telefon 7634 4000

Hans Peter Roug statsautoriseret revisor og partner hos BRANDT i Aarhus på telefon 8740 6000

 

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 11. april 2019. Skriv gerne hvis du specifikt er interesseret i den ene lokation.

 

Søg stillingen her: Erfaren revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.