Erfaren bogholder med lyst til ansvar for egne kunder

Brænder du for at arbejde med økonomi og have dit eget ansvarsområde?

Kan du samtidig lide at have kontakt til kunder og samarbejdspartnere?

For vores kunde i Fredericia søger BRANDT revision og rådgivning en bogholder med overblik og erfaring inden for bogholderi og økonomi og som samtidig er serviceminded og vant til at arbejde selvstændigt i forhold til kunder.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, som lægger vægt på at give kunderne en personlig og seriøs behandling og som værdsætter kompetent og professionel opgaveløsning inden for alle kerneområde.

Som bogholder hos vores kunde indgår du i et miljø, hvor der er mange bolde i luften. Du får selvstændigt ansvar for opgaven som bogholder for kunderne, men du har kolleger med høj faglighed inden for feltet, som du kan sparre med.

Opgaverne spænder vidt inden for bogholderi, eksempelvis moms, løn, afstemninger, debitor-/kreditorkartotek, indberetninger mm. Opgaverne kan være forskellige, men du får selvfølgelig en grundig introduktion.

Din profil

 

  • Du er erfaren bogholder, fagligt velfunderet og har kendskab til at arbejde med diverse økonomisystemer

  • Du er struktureret, selvkørende og proaktiv inden for dit ansvarsområde – også når det gælder branchespecifikke forhold, som rør sig hos kunden.

  • Du er serviceminded og kvalitetsbevidst samtidig med at du bevarer overblikket i en travl hverdag

  • Du kommunikerer klart og tydeligt med kunder og samarbejdspartnere og har lyst til at give dem en professionel oplevelse af virksomheden.

Om Jobbet

Du får et selvstændigt og udfordrende job med stor afveksling og aktivitet i hverdagen. På kontoret får du flere kolleger, som arbejder med forskellige specialer og sætter barren højt fagligt. Udover en høj faglighed er kontoret præget af et miljø med godt samarbejde og sparring samt en uformel omgangstone.

Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest 20. januar 2019.

Mærk din ansøgning "bogholder Fredericia" og send den til HR@brandtrevision.dk 

Ønsker du mere information kan du kontakte partner i BRANDT revision og rådgivning, Carsten Pedersen på cp@brandtrevision.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.