Bliv revisorelev i Fredericia hos BRANDT

Vi søger netop nu en revisorelev til vores afdeling i Fredericia

Når du starter som elev hos BRANDT revision & rådgivning, bliver du en del af et fællesskab med omkring 200 ansatte.

Vi har et ungt miljø og vægter sammenhold og samarbejde meget højt. Omgangstonen på kontorerne er uformel, og vi afholder forskellige sociale arrangementer. Derudover afholder vi faglige dage og kurser på tværs af afdelingerne.

 

Om dig:

  • Du har afsluttet HHX, Finansøkonom el. lign.
  • Du er social, initiativrig, imødekommende
  • Du har en god humor og ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver

 

Om uddannelsen:

Du får en grundig uddannelse med spændende arbejdsopgaver inden for revision og rådgivning. Under et introduktionsforløb i udlandet vil du sammen med de øvrige elever fra Revisor Gruppen Danmark få indsigt i de arbejdsopgaver, som en revisor løser.

Allerede fra første arbejdsdag får du tilknyttet en erfaren mentor, som er din faglige og sociale kontaktperson under hele din uddannelse. Du følger en individuel uddannelsesplan, som sikrer, at der skabes et optimalt samspil mellem din teoretiske og praktiske uddannelse. Du vil sammen med kompetente og imødekommende kolleger løse spændende opgaver såvel på kontoret som ude hos kunderne.

Har du lyst til at videreuddanne dig, støtter vi dig i dette og betaler udgifterne hertil.

Vil du være vores nye kollega i Fredericia, hører vi gerne fra dig.

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis til HR@brandtrevision.dk med angivelse af hvilken afdeling, du ønsker at blive tilknyttet som revisorelev.

Ansøgningsfrist den 30. april 2018 - vi tager løbende kandidater ind til samtale.

 

Om BRANDT revision & rådgivning

BRANDT revision & rådgivning er et landsdækkende statsautoriseret revisionspartnerselskab.

Vi har gennem de senere år været inde i en rivende udvikling, og betjener i dag vore kunder fra ti afdelinger i Jylland og én i København.

Vi er ca. 200 medarbejdere, hvoraf de 21 er statsautorisede partnere. Alle arbejder sammen om at levere ydelser af højeste kvalitet til vores kunder.

Vi er rodfæstet i lokalområderne, hvor vi har stort kendskab til de specifikke forhold. Herved kan vi rådgive vores kunder, der hvor de er, og med en ekspertise der kun kan opnås gennem lokalkendskab

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.