Facit listen 2017

Facit Listen 2016/2017

FACIT listen indeholder alle de væsentlige beløbsgrænser og skattesatser for 2016/2017. Du vil i denne publikation kunne finde skatterelaterede emner for personer, virksomheder og selskaber, fonde og foreninger m.v.

Den nyttige folder Facitlisten er netop udkommet i en 2017 udgave, og den er tilgængelig på vores hjemmeside. Facitlisten findes også i en papirversion. Vi sender den gerne ud til alle interesserede så længe oplaget rækker. Send en mail til info@brandtrevision.dk med navn, virksomhed og adresse. Oplys også din emailadresse, så sørger vi for, at du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev.

 

Facitlisten er et komprimeret opslagsværk, der giver svar på en lang række dagligdags spørgsmål, som du som virksomhedsejer støder på, både for så vidt angår satser og grænser, der gælder for dig som privatperson og satser og grænser for virksomheder og selskaber. Her er et lille udpluk af hvad du kan finde svar på.

 

  1. Satser og beløbsgrænser til brug ved beregning af den skattepligtige indkomst, seniornedslag, personfradrag, udligningsskat ved pensionsudbetalinger og arbejdsmarkedsbidrag.
  2. Skattefri kørsels, og rejsegodtgørelse, rejsefradrag, befordringsfradrag, faglige kontingenter, underholds- og børnebidrag, samt håndværkerfradraget / boligjobordningen.

 

  1. Satser og beløbsgrænser for beskatning af Fri bil, fri telefon, computer og internetforbindelse

 

  1. Beløbsgrænser for skattefrie lejlighedsgaver og julegaver

 

  1. Beløbsgrænder for gaver mellem nærtstående.

 

  1. Beskatning af værdipapirer, herunder aktieavance, udbytter og avance ved handel med obligationer. Bemærk særligt forskellen i beskatning af personer og selskaber.

 

Rentesatser, herunder Mindsterenten (referencerenten), Diskontoen, Nationalbankens udlånsrente og Morarenter


Jeg ønsker at blive kontaktet

Felter markeret med * er påkrævet.

Find din revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.