Office 365 Business

Office 365 Business med fuld integration til Business Central

Office 365 Business pakken er blevet uundværlig i alle virksomheder. Har man brug for e-mail, regne- og skriveark, samt en præsentations mulighed, så er Outlook, Excel, Word og Powerpoint, de ideelle programmer på markedet. Har man også Dynamics 365 Business Central, så er mulighederne for, hvordan programmerne kan virke sammen, nærmest uendelig.

I BRANDT tilbyder vi licenser på Office365 Business og Dynamics 365 Business Central – så behøver du kun at have dit IT ét sted!

Hvad koster Office 365 Business?

Hos BRANDT kan du købe din licens til Microsoft Office 365 Business, som i integration med Business Central Basic giver jer de værktøjer, som små og mellemstore virksomheder efterspørger.

BRANDT anbefaler de to licens versioner:

Business Essentials - kun online adgang til programmerne Outlook, Word, Excel og PowerPoint og en god og billig løsning til medarbejderen på farten.

Business Premium - med fuld adgang til Outlook og alle Office programmerne, som også kan installeres lokalt på PC. Den rigtige løsning til virksomhedsejeren og bogholderen, som bruger det i samspil med Business Central.

 

Office 365

Fuld bruger pr. måned

Online bruger pr. måned

Business Essentials

 

31,50 kr.

Business Premium

78,70 kr.

 

 

Vi kan klare opsætningen af Office 365 for dig

Kom godt i gang med Office 365 Business.

Vores egne IT-specialister udfører selv opsætningen og sikre at mail overførslen foregår hurtigt og sikkert. Der er ofte vigtige informationer at hente i ældre mails og derfor vil vi gerne sikre at de fortsat er tilgængelige for dig, samtidig med du får den nyeste Office, med en masse nye funktioner og integrationer.

 Office 365 Business  

Flytning af dine mails til Outlook

- uanset tidligere mailplatform

Opsætning af Outlook

- eget firmanavn i mailadresse

- sikker mail 

 
 Samlet pris 1495 kr.

Jeg ønsker at høre mere om Office 365

Felter markeret med * er påkrævet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.