Revision og rådgivning af Andelsboligforeninger

BRANDT revision & rådgivning har i mange år været revisorer for et stort antal andelsboligforeninger i hele landet. Vi leverer kvalitetsprodukter i forbindelse med revision og regnskabsudarbejdelse samt rådgivning til andelsboligforeningerne.

 

BRANDT revision & rådgivning har specialister på andelsboligområdet og disse har indgående kendskab til andelsboligområdet som de har betjent i mere end 25 år.

 

Vore specialister deltager i mange generalforsamlinger samt møder med bestyrelser, og her har vi opsamlet en stor viden, om hvad der betyder noget for beboere i andelsboligforeninger. Her kan nævnes:

 

  • Omlægning af lån.
  • Opgørelse af andelsværdien.
  • Nøgleoplysninger.
  • Salg af andele.
  • Budget og huslejeberegning.

Omlægning af lån

BRANDT revision & rådgivning kan hjælpe din andelsboligforening i forbindelse med låneomlægning, således at alle fordele og ulemper kan opgøres inden andelsboligforeningen træffer endelig beslutning om låneomlægning. Vi deltager gerne i generalforsamlingen således, at andelsboligforeningen kan få en uvildig rådgivning omkring låneomlægningen, således at andelshaverne kan træffe et kvalificeret valg af lån. 

Opgørelse af andelsværdien

BRANDT revision & rådgivning udarbejder opgørelse i årsrapporten over andelenes værdi, og herunder kan vi rådgive omkring valg af værdiansættelse af ejendommen (anskaffelsesprisen – ejendomsvurdering – valuarvurdering), samt konsekvenserne af valget. 

Nøgleoplysninger

I henhold til lovgivningen skal hovedparten af nøgleoplysningerne fremgå af årsrapporten, men herudover kan BRANDT revision & rådgivning sørge for indberetning af nøgleoplysninger i forbindelse med salg af andele. 

Vedligeholdelsesplaner

Vedligeholdelse af andelsboligerne er et yderst vigtigt område. Derfor er det en rigtig god ide, at andelsboligforeningen får udarbejdet en vedligeholdelsesplan af en arkitekt eller ingeniør. Denne plan viser hvilke arbejder der skal udføres i fremtiden, og hvilke udgifter der er forbundet hermed.

BRANDT revision & rådgivning rådgiver om dette område, således at andelsboligforeningen får reserveret tilstrækkelige beløb til vedligeholdelse, så det sikres, at der er penge til at udføre vedligeholdelsesarbejderne. 

Salg af andele

I forbindelse med salg af andele skal bestyrelsen udføre mange arbejdshandlinger. BRANDT revision & rådgivning tilbyder, at udarbejde nogle af disse arbejder:  salgsaftalen, nøgleoplysningsskemaer samt undersøge om der er pant i andelen. 

Budget og huslejeberegning

BRANDT revision & rådgivning tilbyder assistance i forbindelse med udarbejdelse af budget samt beregning af huslejen for det kommende år. I den forbindelse kan BRANDT revision & rådgivning rådgive om fordeling af huslejen på de enkelte andelshavere.

Tilstedeværelse 

At vi er mange foreningers første valg inden for rådgivning, revision og regnskabsudarbejdelse tilskriver vi vores tilstedeværelse. Vi vægter menneskelige relationer højt – den nære kontakt og tillidsskabende kommunikation er vigtigt for os.

Nærhed 

Vi prioriterer nærheden til vores kunder og er overbeviste om, at et godt samarbejde og en positiv dialog er et vigtigt element i forhold til, at kunne levere præcis de løsninger, der matcher fondes særlige behov. 

Det kræver ikke blot at vi er gode til regnskaber – men også at vi kan lytte, og at vi har et indgående kendskab til andelsboligforeninger herunder udfordringer, ønsker mv.

Kontakt os venligst

Vi er klar til en uforpligtende drøftelse af jeres udfordringer – Kontakt os gerne

Jeg ønsker at blive kontaktet

Felter markeret med * er påkrævet.

Find din revisor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.