Rejse- og befordringsgodtgørelse

2018

Læs mere

Biler

Skat og moms 2018

Læs mere

Personalegoder

2018

Læs mere

Generationsskifte

2018

Læs mere

Nyheder

Hold dig opdateret med rele...

Læs mere

Ledige Stillinger

Bliv vores nye kollega

Læs mere

Stil et gratis spørgsmål

Få svar fra revisor

Læs mere

Bliv kunde

Mangler du en revisor?

Læs mere

Velkommen til BRANDT revision & rådgivning

BRANDT revision & rådgivning er et landsdækkende statsautoriseret revisionspartnerselskab.

Vi har gennem de senere år været inde i en rivende udvikling og betjener i dag vore kunder fra ti afdelinger i Jylland og én i København.

Vi er ca. 200 medarbejdere, hvoraf de 19 er statsautoriserede partnere og 2 registrerede partnere, der alle arbejder sammen om at levere ydelser af højeste kvalitet til vores kunder. Vi er rodfæstet i lokalområderne, hvor vi har stort kendskab til de specifikke forhold. Herved kan vi rådgive vores kunder, der hvor de er, og med en ekspertise der kun kan opnås gennem lokalkendskab.

Vi trækker på kompetencer på tværs af vores afdelinger, således at du som kunde kan være sikker på til enhver tid at få en højtkvalificeret og branchetilpasset rådgivning.

For at sikre, at du får ekspertrådgivning inden for mere specialiserede områder, er vi medejer af Revitax og af Revi-IT. Revitax er ét af landets førende specialfirmaer inden for skatterådgivning, og Revi-IT er specialister i it-revision og it-rådgivning. Begge disse fungerer som konsulenter for os.

BRANDT revision & rådgivning er på national plan medlem af det danske revisorsamarbejde RevisorGruppen Danmark. Herudover, arbejder vi på international plan sammen med Moore Stephens International Ltd., ét af verdens førende revisions- og konsulentsamarbejder.

Vi har en målsætning om have dygtige, engagerede medarbejdere, der er rustet til at løse de mangeartede opgaver på et højt professionelt niveau. Vi søger derfor løbende medarbejder, så hold øje med Ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning på HR@brandtrevision.dk, hvor du skriver hvilken by, du søger i.

 

 

 

Find den afdeling som er tættest på dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...