Skat, moms & afgifter

Skat, moms & afgifter

Rådgivning inden for området skat, moms og afgifter er et kerneområde, der ofte indgår som et integreret led i assistance på det regnskabsmæssige område og ikke mindst i økonomisk rådgivning.

BRANDT Statsautoriseret Revisionspartnerselskab yder skatterådgivning og skattemæssig assistance til såvel virksomheder drevet i selskabsform som personligt ejet virksomheder samt assistance til foreninger, personer uden erhvervsmæssig virksomhed m.fl.

Vi laver, som en naturlig følge af assistance med udarbejdelsen af regnskaber, opgørelse af skattepligtige indkomster for selskaber, personlig erhvervsdrivende mv. og som tilknytning hertil skattemæssig rådgivning.

Skattelovgivningen og praksis på området ændres næsten hele tiden, hvorfor en assistance og rådgivning kræver løbende ajourføring. Dette opnår alle revisorer ved dels kursusaktiviteter og dels via løbende informationer om ændringer mv. fra firmaets skatteafdeling.

Vi er medejer af specialfirmaet Revitax A/S, beliggende Ewaldsgade 5 i København, der er specialister i skatterådgivning.

Til større og mere komplekse skatteforhold, herunder skattesager hos domstolene, anvendes ofte rådgivere fra skatteafdelingen Revitax for herved til hver en tid at kan yde den bedste rådgivning.

Vi yder ligeledes rådgivning indenfor moms og afgifter, hvor vi dels direkte yder assistance i forbindelse med bogføringsopgaver samt direkte rådgivning om optimering af moms af afgiftsområdet. Ved større og komplekse opgaver er der ligeledes mulighed for at anvende momskonsulenter fra Revitax.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...